20 қараша 2019 ж. ауд. 9.00-де " Дұрыс тамақтану, қоғамның тұрақты даму факторы ретінде" семинары өтеді


тұрақты даму факторы ретінде" семинары өтеді

Баяндамашылар:

Евлаш Виктория Владленовна, т. ғ. д., проф., «Химия, микробиология және тағам гигиенасы» кафедрасының меңгерушісі,

Потапов Владимир Алексеевич, т. ғ. д., проф., «Тоңазыту мен сауда техникасы және қолданбалы механика» кафедрасының меңгерушісі

Харьков мемлекеттік тамақтану және сауда университеті, Украина

Семинар сұрақтары

  1. Дұрыс тамақтанудың ғылыми негіздері. Ағзаның негізгі функцияларын қалыптастыру үдерісіндегі тағамның рөлі. Тамақ факторы және өркениет аурулары.
  2. Функционалдық азық - түлік өнімдерін өндіруді технологиялық және аппараттық қамтамасыз ету.

  3. Қоғамның тұрақты даму тұжырымдамасында толыққанды тамақтану проблемасын шешу


Күнтізбе

Қараша 2024
Дс Сс Ср Бс Жм Сн Жс
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Image
Image
БАЙЛАНЫС

160012, Шымкент қаласы, Тәуке хан даңғылы, 5

Call орталық

(8-725-2) 40-08-99

(8-725-2) 27-38-52

+7(747)-275-75-00

Канцелярия

(8-725-2) 21-01-41


canselyarya@mail.ru

info@ukgu.kz
© 2024 М.ӘУЕЗОВ АТЫНДАҒЫ ОҢТҮСТІК ҚАЗАҚСТАН УНИВЕРСИТЕТІ

Please publish modules in offcanvas position.