Жаңалықтар
«Азық түлік өнімдерінің технологиясы және қауіпсіздігі» кафедрасының PhD, аға оқытушысы Желеуова Ж.С. «Тамақ өндірістерінің жалпы технологиясы» пәнінен ашық дәріс сабағын өтті.


10.10.2022ж. күні сағ. 1040 -1145 310Д аудиториясында, ЖТ-20-2к1, ЖТ-20-2тк топтарында «Азық түлік өнімдерінің технологиясы және қауіпсіздігі» кафедрасының PhD, аға оқытушысы Желеуова Жазира Сулеевнаның «Тамақ өндірістерінің жалпы технологиясы» пәнінен ашық дәріс сабағын өтті.
Ашық сабақтың тақырыбы: «Сүт және сүт өнімдерінің технологиясы»
Сабақтың мақсаты: Сүт және сүт өнімдерінің түрлері мен технологиясын оқып үйрену
powered by social2s