«Азық түлік өнімдерінің технологиясы және қауіпсіздігі» кафедрасының доценті, т.ғ.к. Тасполтаева Айбала Рысбекқызының «Азық түлік өнімдерінің қауіпсіздігі және сараптамасы» пәнінен ашық дәріс сабағы


түлік өнімдерінің технологиясы және қауіпсіздігі» кафедрасының доценті, т.ғ.к. Тасполтаева Айбала Рысбекқызының «Азық түлік өнімдерінің қауіпсіздігі және сараптамасы» пәнінен ашық дәріс сабағы өтті.

Ашық сабақтың тақырыбы: «Технологиялық түйсік бойынша қосылатын тағамдық  қоспалар»

Сабақтың мақсаты: Студентте​рді тағамдық қоспалардың негізгі топтары туралы, олардың түрлері,  тамақ өнімдеріндегі гигиеналық регламентацияларының заманауи мәліметтермен, тағамдық қоспаларды қолдануда адам өміріне туғызатын қауіпсіздігі бар ма, бар болса, қаншалықты екендігімен таныстыру.


Күнтізбе

Қараша 2024
Дс Сс Ср Бс Жм Сн Жс
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 1
Image
Image
БАЙЛАНЫС

160012, Шымкент қаласы, Тәуке хан даңғылы, 5

Call орталық

(8-725-2) 40-08-99

(8-725-2) 27-38-52

+7(747)-275-75-00

Канцелярия

(8-725-2) 21-01-41


canselyarya@mail.ru

info@ukgu.kz
© 2024 М.ӘУЕЗОВ АТЫНДАҒЫ ОҢТҮСТІК ҚАЗАҚСТАН УНИВЕРСИТЕТІ

Please publish modules in offcanvas position.