Жаңалықтар
«Азық түлік өнімдерінің технологиясы және қауіпсіздігі» кафедрасының доценті, т.ғ.к. Тасполтаева Айбала Рысбекқызының «Азық түлік өнімдерінің қауіпсіздігі және сараптамасы» пәнінен ашық дәріс сабағы
түлік өнімдерінің технологиясы және қауіпсіздігі» кафедрасының доценті, т.ғ.к. Тасполтаева Айбала Рысбекқызының «Азық түлік өнімдерінің қауіпсіздігі және сараптамасы» пәнінен ашық дәріс сабағы өтті.
Ашық сабақтың тақырыбы: «Технологиялық түйсік бойынша қосылатын тағамдық қоспалар»
Сабақтың мақсаты: Студенттерді тағамдық қоспалардың негізгі топтары туралы, олардың түрлері, тамақ өнімдеріндегі гигиеналық регламентацияларының заманауи мәліметтермен, тағамдық қоспаларды қолдануда адам өміріне туғызатын қауіпсіздігі бар ма, бар болса, қаншалықты екендігімен таныстыру.
powered by social2s