Падуя Университетінің (Италия) "DAFNAE" факультетінен келген профессор


ДжованнаЛомолино М.Әуезоватындағы ОҚМУ-нің "Тамақинженериясы" кафедрасында, 22/10/2017-05/11/2017 аралығында, ERASMUS бағдарламасынасәйкесекіапталық курс өткізді.Ол оқыған дәрістердің негізгі тақырыбы келесідейболды:  "Итальяндықжәнеәлемдікөнімдердіңтағамдықтехнологиясыжәнесенсорлықталдаудыңтеориялықаспектілері". Олкелесітақырыптарда презентация жасады: тамақөнімдерініңсапасынсенсорлықталдаудыңсипаттаушыжәнеерекшеленушіәдістері; сүттүрінебайланыстықұрамыныңөзгешелігі, мысалы, кәдімгіқазақстандықөнімдерүшінтүйежәнебиесүттеріненалынғанөнімдердің; коагулянт түрінежәнехалықаралықдәстүрлергебайланыстысүтөнімдерініңөндірісі; шоколад өндірісініңтехнологиясы; шарап өндірісініңтехнологиясы: жүзімдісығымдауданбастапшараптыңжетілуінедейінгі.

ICITE-2017 (26-27 қазан 2017 ж.) конференциясыкезінде профессор ДжованнаЛомолино "Solanumtuberosumкартопақуызыныңсығындысынаналынғанкөбіктіөнімдердіңқалыптасуы мен тұрақтылығы: протеиндер, газдар мен полисахаридтердіңөзарақатынасы" тақырыбындазерттеужұмысынұсынды.

Сондай-ақ, профессор ДжованнаЛомолино профессор-оқытушыларқұрамымен Падуя  Университетінің (Италия) "DAFNAE" https://www.cialissansordonnancefr24.com/generique-cialis/ факультеті мен М. Әуезоватындағы ОҚМУ-нің "Тамақинженериясы" кафедрасыарасындаболашақоқу мен  ғылымиынтымақтастықтыталқылады.


Күнтізбе

Мамыр 2024
Дс Сс Ср Бс Жм Сн Жс
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Image
Image
БАЙЛАНЫС

160012, Шымкент қаласы, Тәуке хан даңғылы, 5

Call орталық

(8-725-2) 40-08-99

(8-725-2) 27-38-52

+7(747)-275-75-00

Канцелярия

(8-725-2) 21-01-41


canselyarya@mail.ru

info@ukgu.kz
© 2024 М.ӘУЕЗОВ АТЫНДАҒЫ ОҢТҮСТІК ҚАЗАҚСТАН УНИВЕРСИТЕТІ

Please publish modules in offcanvas position.